fbpx

Web.com heeft de AI Domain Name Generator en AI Writer aangekondigd

Web.com heeft de AI Domain Name Generator en AI Writer aangekondigd

Share This Post


Web.com, de alles-in-één bestemming voor webservices, heeft twee nieuwe AI-aangedreven tools aangekondigd die gebruikers helpen bij het kiezen van een domeinnaam en het bieden van inhoudsideeën.

Hoewel de AI Writer-tool voor klanten is, is het gebruik van de AI-domeinnaamgenerator gratis en voor iedereen beschikbaar zonder zich ergens voor te hoeven registreren.

Web.com AI-tools

Web.com is een aanbieder van hosting-, domein-, websitebouw-, SEO-, beveiligings- en e-maildiensten.

Het is ook een e-commerceplatform, in wezen een one-stop-bestemming voor alles wat je nodig hebt om een ​​website te lanceren.

Het is dus niet meer dan normaal om een ​​op AI gebaseerde tool te introduceren die klanten aan het begin van hun websitereis helpt bij het kiezen van een domeinnaam.

Inhoudsideeën voor productbeschrijvingen, artikelfragmenten en inhoud voor blogs zijn ook een nuttige toevoeging die uw gebruikers zou moeten helpen om te profiteren van OpenAI-technologie.

AI-schrijver

Web.com’s AI Writer is een exclusieve tool voor zijn klanten.

De tool werkt met een gebruiksvriendelijke stapsgewijze interface.

Eerst selecteert een gebruiker het type inhoud dat nodig is en vraagt ​​vervolgens om selecties voor contextueel relevante opties, zoals belangrijke trefwoorden of de toon van de inhoud.

Maak de volgende soorten inhoud:

Artikel Bestemmingspagina Metabeschrijvingen Metatitels PPC-advertentie Productbeschrijving Productdetailspagina Dienstenpagina Sociale post

De AI-schrijver werkt ook in de volgende twaalf talen:

Arabisch Engels Frans Duits Hindi Italiaans Japans Mandarijn Pools Russisch Spaans Oekraïens

Ik vroeg Web.com of de tool automatisch productbeschrijvingen en metabeschrijvingen kan invoegen.

Zij antwoorden:

“Nog niet, de AI Writer-functie van het product genereert de kopie voor u, u kunt deze naar wens aanpassen en vervolgens kopiëren en plakken.

Dit soort integratie binnen de websitebouwer zal echter plaatsvinden in de volgende fase van het product.”

Hier is hoe de tool werkt:

“Het is ontwikkeld voor ondernemers en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om inhoud te creëren voor hun websites, sociale pagina’s, blogs, productbeschrijvingen en digitale marketingcampagnes zonder het zelf te hoeven schrijven.

De AI-aangedreven tool biedt een verscheidenheid aan prompts en inhoudsinterfaces op basis van inhoudsbehoeften, waardoor het gemakkelijk is om inhoud aan te passen aan specifieke behoeften (bijvoorbeeld emoji’s voor sociale berichten).

Andere aanpasbare elementen zijn onder meer ontwerptonen, trefwoorden en het genereren van meertalige inhoud in meer dan 10 talen, waaronder Engels, Spaans, Frans en Mandarijn, zodat makers websites kunnen maken, zelfs in een taal die ze niet kennen.

De AI Writer-tool is gebaseerd op OpenAI, waardoor het voor klanten een handige manier is om toegang te krijgen tot deze tools binnen hun workflow.

AI-domeinnaamgenerator

De AI Domain Name Generator is een openbare tool die gebruikers helpt bij het brainstormen over domeinnamen.

Het maakt gebruik van OpenAI-technologie, dus iedereen die bekend is met de ChatGPT-applicatie zal zich meteen op zijn gemak voelen bij deze tool.

Maar de tool is zo gebruiksvriendelijk dat iemand die nieuw is in generatieve AI deze zou moeten kunnen gebruiken.

Wat deze tool interessant maakt, is dat de AI-domeinnaamgenerator door iedereen kan worden gebruikt, u hoeft geen geregistreerde gebruiker of klant te zijn om ervan te profiteren.

Ik probeerde het en beschreef het type bedrijf waarvoor de domeinnaam is bedoeld en het genereerde een aantal behoorlijk goede op trefwoorden gebaseerde domeinnamen.

Mijn voorkeur gaat uit naar merkdomeinen.

Dus heb ik het bericht bijgewerkt en toegevoegd: “Gebruik geen trefwoorden voor de domeinnaam, maar geef me een suggestieve merknaam.”

En het werkte!

Web.com beschreef hun tool:

“Traditioneel kan brainstormen en handmatig zoeken naar beschikbare domeinnamen erg tijdrovend en arbeidsintensief zijn.

Door AI te combineren met onze expertise en ervaring als een van ‘s werelds grootste domeinnaamproviders, biedt Web.com kleine bedrijven een efficiëntere, creatievere en gepersonaliseerde benadering om de best beschikbare en relevante domeinnamen te vinden.

Een klant kan een paar woorden geven om zijn bedrijf te beschrijven, en de AI-aangedreven domeinnaamgenerator levert de beste domeinnaamideeën, waardoor de tijd en moeite die nodig is om een ​​relevante domeinnaam te vinden aanzienlijk wordt verminderd.”

De AI-domeinnaamgenerator is hier beschikbaar.

Uitgelichte afbeelding door Shutterstock/Kateryna OnyshchukSource link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!