fbpx

Wix kondigt een nieuwe manier aan om SEO-instellingen op paginaniveau te bewerken

Wix kondigt een nieuwe manier aan om SEO-instellingen op paginaniveau te bewerken

Share This Post


Wix kondigt een nieuwe SEO-configuratie aan die 100% controle biedt over kritieke technische SEO-gegevens op paginaniveau op één plek.

Deze update geeft SEO’s en bedrijven de mogelijkheid om technische SEO-gerelateerde factoren, zoals pagina-voor-pagina gestructureerde gegevens, aan te passen vanaf een enkele instellingenpagina.

Wix en SEO

Wix stond aanvankelijk bekend als een dienst die het voor bedrijven gemakkelijk maakte om online aantrekkelijke websites te maken.

Maar Wix kreeg kritiek vanwege het ontbreken van fundamentele technische SEO-mogelijkheden, zoals het toevoegen van gestructureerde gegevens.

De afgelopen jaren heeft Wix zich sterk gericht op siteprestaties en SEO.

Deze inspanning omvat een SEO-adviesraad die bestaat uit vertrouwde personen uit de zoekmarketinggemeenschap die de taak hebben om Wix te helpen groeien en verbeteren.

🥁 Trommel alsjeblieft! 🥁
Met veel genoegen kondig ik de laatste termijn van de @Wix SEO-adviesraad:@lorenbaker @Tasha_Antwi @Kevin_Indig @MarkPreston1969 @MrLukeCarthy @Mr Colt @nikers85
De komende maanden gaat het bestuur samenwerken #WixSEO om groei en verandering te stimuleren. pic.twitter.com/ylpgVKw3aI

— Crystal Carter (zij/haar) (@CrystalontheWeb) 14 november 2022

Tegenwoordig bieden SEO-bureaus Wix niet alleen aan als oplossing voor klanten, maar gebruiken ze Wix ook voor hun eigen sites.

Na te veel jaren van plannen om het te doen, ga ik eindelijk een herontwerp van mij posten @oranti SEO-adviessite volgende week in gebruik @wix – Het lijkt 🔥 heel erg bedankt @MordyOberstein, @Netanel en het geweldige team van Wix voor de hulp tot nu toe! Je bent uitzonderlijk en erg aardig 😎🙏 pic.twitter.com/BbJBqX3snX

— Aleyda Solis 🇺🇦 (@aleyda) 16 november 2022

In termen van Web Core Vitals, een verzameling snelheidsstatistieken voor gebruikerservaringen, is het duidelijk dat Wix-sites beter presteren dan populaire oplossingen zoals WordPress.

Prestaties van Wix Core Web Vitals

Wat nieuw is, is dat Wix-klanten nu volledige controle over elke pagina kunnen uitoefenen, maar vanaf één enkele site, waardoor het veel gemakkelijker wordt om een ​​site bij te werken.

Nieuwe Wix SEO-instellingen

Wix SEO-instellingen doen twee belangrijke dingen vanaf een instellingenpagina:

Biedt een overzicht van SEO-instellingen op de website. Het biedt een manier om deze SEO-instellingen te bewerken

Met Wix SEO-instellingen kunnen gebruikers technische SEO-instellingen toepassen op een volledig gedeelte van een website of op een geselecteerde groep pagina’s.

De grote verandering is dat gebruikers hetzelfde kunnen doen vanuit de SEO-instellingen, pagina voor pagina, zonder naar de pagina zelf te hoeven springen.

Deze wijziging is van toepassing op de volgende technische SEO-factoren:

Metatags Titeltags Bekijk en bewerk URL-slugs Maak een grafiek van open gegevens Gestructureerde gegevens Controleer de indexeringsstatus

Een vraag die ik had was: wat als u gestructureerde gegevens in de code aanpast en Google later hun vereisten voor gestructureerde gegevens bijwerkt om in aanmerking te komen voor sitefragmenten?

Einat Hoobian-Seybold, Head of SEO Product bij Wix, beantwoordde deze vraag:

“Zodra een gebruiker handmatig nieuwe structuurgegevens bewerkt of toevoegt, overschrijft dit de standaardinstellingen van Wix, maar gebruikers kunnen de oorspronkelijke waarden resetten en komen op elk moment in aanmerking voor alle presets.

In ieder geval heeft Wix gestructureerde gegevensvalidatie, dus als een gebruiker een verplicht veld mist vanwege wijzigingen die hij of Google heeft aangebracht, wordt de gebruiker hiervan op de hoogte gesteld.”

Deze nieuwe functionaliteit wordt momenteel in het Engels aangeboden en zal in de toekomst worden uitgerold naar andere talen.

Wix beschrijft hoe de nieuwe SEO-instellingen werken:

“Het is toegankelijk via het gedeelte SEO-tools van het dashboard, voor EN-gebruikers en zal geleidelijk worden uitgerold naar andere talen.

Gebruikers krijgen op één plek een rapport van alle metatags op hun site, voor hoofdpagina’s en productpagina’s.

Ze kunnen op elke pagina klikken om een ​​bewerkingspaneel te openen en de metatags, URL-slug, indexstatus, gestructureerde gegevensopmaak en meer voor de geselecteerde pagina aanpassen.

De functie is momenteel beschikbaar voor startpagina’s en productpagina’s.

Volgens Wix:

“Met de nieuwe Wix SEO-configuratietool kunnen gebruikers hun metatags voor elke pagina bekijken en bewerken, evenals hun URL-slug, indexeerbaarheid, open graph-tags, gestructureerde gegevensopmaak, bot-metatags en meer, allemaal vanaf één plek in de Wix Dashboard.

Deze update helpt gebruikers efficiënter te werken en tijd te besparen bij het werken aan hun SEO-strategie, vooral degenen die te maken hebben met grotere sites, waardoor ze de flexibiliteit krijgen om sneller, slimmer en op grotere schaal te werken.

Gebruikers kunnen de nieuwe SEO-instellingen gebruiken voor homepages en productpagina’s, met meer paginatypes, zoals blogpagina’s, en extra functies zoals bulkbewerking van metatags.”

Wix is ​​​​een solide keuze

Er zijn nu veel oplossingen beschikbaar die aan verschillende behoeften voldoen, waaronder WordPress.

De waarde van Wix is ​​de mogelijkheid om eenvoudig een aantrekkelijke online aanwezigheid te creëren die is geoptimaliseerd voor zoekprestaties, terwijl de gebruiker wordt ontlast van de onderliggende technologie.

Meer informatie over het gebruik van de Wix Page-Level SEO Settings Tool:

Bewerken per pagina: Beheer SEO op de pagina’s van uw Wix-site op schaal

Uitgelichte afbeelding door Shutterstock/Red Fox Studio

Source link

More To Explore

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af
Marketing Nieuwtjes

OpenAI sluit gebrekkige AI-detector af

OpenAI heeft zijn AI-classificatie, een tool die is ontworpen om door AI gegenereerde tekst te identificeren, stopgezet na kritiek op de nauwkeurigheid ervan. De beëindiging

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!