fbpx

YouTube Shorts voegt nog een functie toe aan TikTok

Share This Post


YouTube Shorts gebruikt een andere populaire TikTok-functie waarmee videomakers video’s kunnen vertellen. Leer hoe u voice-overs kunt toevoegen na het opnemen van inhoud.

Je kunt voice-overs gebruiken om je shorts te verbeteren, zoals uitleggen hoe je iets moet doen, verhelderende opmerkingen toevoegen of grappige opmerkingen maken.

Vóór deze update maakte YouTube het niet gemakkelijk om je stem toe te voegen aan een opgenomen video. Je had je stem moeten vastleggen terwijl de video werd opgenomen.

Je kunt nu na de opname een voice-over toevoegen aan YouTube Shorts. Leer hoe u dit doet door de stappen in de volgende sectie te volgen.

Een voice-over toevoegen aan YouTube-shorts

Nadat je een YouTube Shorts-video hebt opgenomen, kun je een voice-over toevoegen door deze stappen te volgen:

Tik op het vinkje rechtsonder in het camerascherm. Tik op de voice-overknop. Verplaats de verticale witte lijn op de videoband naar het punt waar u uw voice-over wilt laten beginnen. Druk op de rode opnameknop om de opname te starten en tik er nogmaals op om de opname te stoppen.

U kunt uw voice-over afspelen voordat u de video publiceert. Als je niet tevreden bent met hoe de voice-over is geworden, kun je op de knop Ongedaan maken tikken en deze opnieuw opnemen.

Als laatste stap voordat je je video publiceert, heb je de mogelijkheid om de audioniveaus voor je muziek, originele video-audio en voice-over aan te passen.

beschikbaarheid

De voice-overfunctie voor YouTube Shorts wordt nu uitgerold naar iOS.

bron: YouTube

Uitgelichte afbeelding: Ascannio/ShutterstockSource link

More To Explore

WACHT! VOORDAT JE GAAT...

Geef me jouw E-mail Address, en dan stuur ik je een GRATIS kopie van mijn boek, waarin ik je laat zien hoe je jouw inkomen kan verdubbelen in 90 dagen!